Upgraded Advisor – Når topniveau skal være din standard

Sted: Aarhus | Dato: 14/09 2017 | Tidspunkt: 15.30 – 17.30

Din dagligdag er formentlig kendetegnet ved ekstremt produktive arbejdsdage, dyb koncentration, høj kvalitet og konstant mange deadlines og opgaver at holde styr på.

Det stiller store krav til din selvindsigt, robusthed og evne til at planlægge og strukturere din hverdag. Du skal stor-trives i travlheden og være langtidsfrisk trods et krævende arbejde.

Med sin baggrund som forhandler i gidsel- og kidnapningssituationer rådgiver Michael Sjøberg om, hvad der skal til for, at du hele tiden kan levere tillidsvækkende rådgivning og en præstation i topklasse.

Det handler blandt andet om personligt overskud, når du skal sikre den bedst mulige performance og holde hjernen skarp uden at brænde sammen på lang sigt. Med undervisningen på Upgraded Advisor bliver du i stand til at udnytte dine egne ressourcer bedst muligt, så du er på forkant med din egen præstation, robusthed og trivsel.

Du får praktiske værktøjer og strategier til at optimere din effektive arbejdstid, reducere de negative konsekvenser af eventuel langtidsakkumuleret stress og styrke din præstation.


Undervisningen har tre fokusområder:

  1. Skab forudsætningerne
    Struktur og faste vaner genererer kampkraft i hverdagen – og modstandskraft (resiliens), når det brænder på. Du får input til, hvordan du som rådgiver kan arbejde bevidst med at opbygge kampkraft i det daglige arbejde – og hvilke forudsætninger, der skal til for, at din performance stadig er i top, når der er pres på.
  2. Hack din egen produktivitet
    Din evne til at omsætte både viden, uddannelse, erfaring og intelligens til god rådgivning kræver, at din hjerne er i topform – også når du er under tidspres. Lær at hacke din egen produktivitet både ved skrivebordet og på farten her og nu.
  3. Upgraded Advisor-konceptet
    Som med mange andre ting virker værktøjerne kun, hvis de rent faktisk bliver brugt. Du får inspiration til, hvordan du kan implementere Upgraded Advisor-konceptet i din hverdag og fremover.

Kursuslektioner: 3

Underviser: Michael Sjøberg, direktør Human Advisor Group

Tilmelding