Om Jurainfo.dk


Jurainfo.dk er en online portal hvor en bred vifte af virksomheder løbende holder sig orienteret om juridiske forhold. Månedligt har jurainfo.dk mere end 24.000 besøgende og mere end 12.000 abonnerer fast på indhold fra siden.

Via jurainfo.dk har virksomhederne desuden mulighed for at blive sat i forbindelse med nogle af landets førende juridiske eksperter inden for de forskellige områder.

Hvad finder du på jurainfo.dk

Her finder du de vigtigste juridiske nyheder, kurser og arrangementer. Du kan tilmelde dig fagspecifikke nyhedsmails således at du kun modtager det materiale der er relevant for dig. Du modtager herefter automatisk en notifikation, når der er nyheder inden for dit interesseområde. Det uanset hvilket advokathus eller specialist, der har omtalt området.

Bliv samarbejdspartner eller annoncør

Bliv en del af Jurainfo.dk og få adgang til de mange virksomheder som løbende holder sig opdateret via portalen. Kontakt os for yderligere information.

Skriv til os på kontakt@jurainfo.dk eller ring til partner og kontaktansvarlig Casper Rybjerg Qvist på tlf. (+45) 61 69 12 13.

Casper Rybjerg Qvist
Partner & Kontaktansvarlig