Om Jurainfo.dk

Hvad er Jurainfo.dk

Jurainfo er med mere end 3.400 artikler, 35.000 månedligt besøgende samt 14.000 abonnenter landets største juridiske online-platform samt formidler af juridisk viden.

Vi hjælper dagligt kommuner, ministerier, brancheforeninger, fagforeninger og private virksomheder, herunder landets største virksomheder placeret i det danske C20-index med at tilegne sig juridisk viden samt at sætte dem i forbindelse med den rigtige juridiske rådgiver, når de har brug for råd og vejledning.

Jurainfo har den overordnede mission at gøre juridisk viden mere tilgængeligt for danske virksomheder og lette adgangen til at finde de rette juridiske specialister. Det gør vi ved at samle juridisk specialistviden ét sted.

Hvad finder du på Jurainfo.dk

Her kan kan du søge efter juridiske specialister, læse de vigtigste juridiske nyheder samt finde juridiske kurser og arrangementer.

Du kan tilmelde dig vores fagspecifikke nyhedsservice således at du kun modtager det materiale der er relevant for dig. Du modtager herefter automatisk en notifikation, når der er nyheder inden for dit interesseområde. Det uanset hvilket advokathus eller specialist, der har omtalt området.

Søg efter juridiske specialister
Har du brug for juridiske råd og vejledning kan du nemt finde en specialist inden for det pågældende område via vores uvildige søgeværktøj “Find Juridisk Specialist”. Her finder du specialister på tværs af advokatbranchen, som er verificeret og certificeret af Jurainfo.
Juridiske nyheder og arrangementer
Få det juridiske overblik ét sted. Vi bringer dagligt de vigtigste juridiske nyheder og artikler fra nogle af landets førende juridiske eksperter. Du har også mulighed for at finde det næste kursus eller arrangement, som kunne være relevant for dig. Vi har samlet det hele ét sted.
Nyhedsservice
Tilmeld dig vores fagspecifikke nyhedsservice således at du kun modtager det materiale der er relevant for dig. Du modtager herefter automatisk en notifikation, når der er nyheder inden for dit interesseområde. Det uanset hvilket advokathus eller specialist, der har omtalt området. Tilmeld dig her

Hvem benytter vores services

Vores mere end 14.000 faste abonnenter og 35.000 månedlige besøgende tæller jurister og beslutningstagere fra kommuner, ministerier, brancheforeninger, fagforeninger og private virksomheder, herunder landets største virksomheder placeret i det danske C20-index. Fælles for hovedparten af alle vores brugere er, at de er involveret i beslutningsprocessen når det kommer til juridiske spørgsmål, herunder hvornår eksterne rådgivere skal inddrages.

Månedligt søger mere end 2.000 efter advokater via søgeværktøjet ”Find Juridisk Specialist”.

Stillinger
Senior-stillinger 39,4 %
Junior-stillinger 27,0 %
Chef-stillinger 9,7 %
Studie-stillinger 8,4 %
Partnere/Ejere 5,7 %
Funktion
Juridisk (jurist/advokat) 61,0 %
Konsulent 14,9 %
Administrativ 7,5 %
HR 4,3 %
Øvrige 12,3 %

“I en stor organisation som vores er det vigtigt at holde sig opdateret på juridiske regler, vejledninger og afgørelser. Jurainfo giver mig dagligt overblikket, hvilket letter arbejdet betragteligt.”

Trine Schmøkel
Legal Counsel, DSB

“Jurainfos søgeværktøj ”Find Juridisk Specialist” er et rigtig godt værktøj, fordi det er så svært at finde ud af, hvem man skal vælge, når man har brug for en advokat inden for et specielt område, og det er svært at vide, om man får den bedste rådgivning.”

Naja Berg Petersen
Head of Claims Credit Insurance, Tryg Garanti

Samarbejdspartnere

Er du interesseret i at blive samarbejdspartner hos Jurainfo, så er du velkommen til at skrive til os på partner@jurainfo.dk for at høre mere.

Kontaktpersoner

Casper Rybjerg Qvist
CEO & Partner
61 69 12 13      crq@jurainfo.dk

Casper har mere end 10 års erfaring som intern jurist i flere internationale virksomheder og har derfor indgående erfaring med virksomheders interne behov for juridisk rådgivhening samt stor erfaring med indløb af juridiske ydelser fra eksterne advokatfirmaer.

Casper har bl.a. besiddet stillingen som Head of Legal og udgjort en del af ledelsen i medicinalgrossisten Tjellesen Max Jenne A/S (En del af McKesson Europe), som er Europas største medicinaldistributør, repræsenteret i 27 lande med 47.000 medarbejdere og en omsætning på 175 mia. kr.

Derudover har Casper bl.a. arbejdet for forsikringsvirksomheden Euler Hermes, som med 6.000 ansatte og en årlig omsætning på over 2,4 mia. EUR, er en af verdens største virksomheder inden for international kreditforsikring, inkasso og garanti. Euler Hermes er en del af tyske Allianz SE som har 182.000 ansatte og en årlig omsætning på ca. 700 mia. EUR.

Casper er uddannet både cand.jur fra Aarhus Universitet og cand.merc.jur fra Handelshøjskolen i København (CBS) og er den oprindelige grundlægger af Jurainfo.

Nicolai Ramsby
CTO & Partner
31 45 88 37      nr@jurainfo.dk

Nicolai har i mere end 8 år arbejdet som selvstændig softwareudvikler i virksomheden Deveo, som bl.a. har udviklet software og andre IT-løsninger til virksomheder som Volkswagen, Saxo Bank og Quooker Skandinavien. Derudover har han over en årrække arbejdet som forretningsudvikler hos møbelgiganten IKEA, hvor han bl.a. stod for implementeringen af GDPR, revidering af den gældende kundepolitik i Danmark samt procesoptimering af diverse BI-værktøjer.

Nicolai har altid arbejdet for at udvikle værdibaserede softwareløsninger, som ikke blot opfylder de opstillede krav, men tilmed udfordrer de oprindelige krav i jagten på at finde den bedste løsning til det fastsatte budget samt de faktiske omstændigheder.

Nicolai formår med sin forretningsforståelse, at skabe software, som går hånd i hånd med kundens forretning. Udover den dybe forretnings- og tekniske forståelse, snakker Nicolai menneske-sprog, så du forstår alt hvad han laver og hvorfor.

Nicolai har været en del af Jurainfo siden 2018.