Om Jurainfo.dk


Jurainfo.dk er en online portal, der hjælper virksomheder med at holde sig opdateret inden for det juridiske felt ved at samle de vigtigste juridiske nyheder og arrangementer ét sted.

Du kan tilmelde dig fagspecifikke nyhedsmails således at du automatisk modtager en notifikation, når der er nyheder inden for dit felt eller branche. Det uanset hvilket advokathus eller specialist, der har omtalt området eller som arrangerer et kursus indenfor dette. Mere end 11.000 abonnerer idag fast på indhold fra siden.

Samtidig har du mulighed for at blive sat i forbindelse med nogle af landets førende juridiske eksperter, såfremt du måtte have brug for råd eller vejledning.

Helt grundlæggende arbejder vi for at gøre det nemmere, enklere og mere brugervenligt at navigere rundt i de enkelte juridiske områder. Det skal med andre ord være nemmere at danne sig et overblik over de områder, hvor man eventuelt måtte have brug for rådgivning eller ekspertise.

Indholdet på jurainfo.dk skal udelukkende opfattes som generel information og kan således ikke sidestilles med konkret juridisk rådgivning.

Bliv samarbejdspartner eller annoncør

Kunne I være interesseret i at få formidlet jeres artikler, arrangementer eller andet juridisk materiale via jurainfo.dk eller ønsker I at høre mere om hvad Jurainfo ApS kan tilbyde? Så kontakt os for yderligere information.

Skriv til os på kontakt@jurainfo.dk eller ring til partner og kontaktansvarlig Casper Rybjerg Qvist på tlf. (+45) 61 69 12 13.

Casper Rybjerg Qvist
Partner & Kontaktansvarlig

Jurainfo.dk har månedligt besøg af mere end 20.000 brugere og mere end 11.000 personer abonnerer fast på indhold fra siden.