Om Jurainfo.dk


Hvad finder du på jurainfo.dk

Jurainfo.dk er din genvej til juridisk viden. Her vil du let og hurtigt kunne danne dig et overblik over de seneste juridiske nyheder eller relevante arrangementer inden for netop dit område.

Du har mulighed for at tilmelde dig fagspecifikke nyhedsmails således, at du automatisk modtager en notifikation, når der er nyheder inden for dit felt. Det uanset hvilket advokathus eller specialist, der har omtalt området eller som arrangerer et kursus indenfor dette.

Derudover vil du have mulighed for at blive sat i forbindelse med nogle af landets førende juridiske eksperter, såfremt du måtte have brug for råd eller vejledning.

Indholdet på jurainfo.dk skal udelukkende opfattes som generel information og kan således ikke sidestilles med konkret juridisk rådgivning.

Hvem er jurainfo.dk

Jurainfo.dk ApS er en dansk virksomhed, som beskæftiger sig med formidling og kommunikation af juridisk viden. Vores grundlæggende mission er at lette adgangen til juridisk viden og samtidig arbejde for at denne kommunikeres på den bedst tænkelige måde. Dette sker i samarbejde med nogle af landets førende advokathuse og andre juridiske eksperter.

Bliv samarbejdspartner eller annoncør

Kunne I være interesseret i at få formidlet jeres artikler, arrangementer eller andet juridisk materiale via jurainfo.dk eller har I behov for rådgivning omkring f.eks. opbygning, indhold og frekvens af nyhedsmails for at øge antallet af læsere, så kontakt os for nærmere information.

Se mere under services og priser

I er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for at høre mere mulighederne for er samarbejde med jurainfo.dk

Kontakt os på kontakt@jurainfo.dk

 

Jurainfo.dk har månedligt besøg af mere end 20.000 brugere og mere end 10.000 personer abonnerer fast på indhold fra siden.

Email this to someoneShare on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest