Om Jurainfo.dk


Hvad finder du på jurainfo.dk

På Jurainfo.dk finder du bl.a. de seneste juridiske nyheder og andet juridisk materiale, som kan have direkte betydning for jeres forretning.

Du har bl.a. mulighed for at tilmelde dig fagspecifikke nyhedsmails således at du automatisk modtager en notifikation, når der er nyheder inden for dit felt eller branche. Det uanset hvilket advokathus eller specialist, der har omtalt området eller som arrangerer et kursus indenfor dette.

Derudover vil du have mulighed for at blive sat i forbindelse med nogle af landets førende juridiske eksperter, såfremt du måtte have brug for råd eller vejledning.

Indholdet på jurainfo.dk skal udelukkende opfattes som generel information og kan således ikke sidestilles med konkret juridisk rådgivning.

Hvem er jurainfo.dk

Jurainfo ApS er en dansk virksomhed, som arbejder for at gøre det nemmere for danske virksomheder (og privatpersoner) at tilegne sig juridisk viden. Dette sker i samarbejde med nogle af landets førende advokatfirmaer og andre juridiske eksperter.

Helt grundlæggende arbejder vi for at gøre det nemmere, enklere og mere brugervenligt at navigere rundt i de enkelte juridiske områder. Det skal med andre ord være nemmere at danne sig et overblik over de områder, hvor man eventuelt måtte have brug for rådgivning eller ekspertise.

I den forbindelse har vi bl.a. skabt en online juridisk portal, hvor et stort antal offentlige og private virksomheder dagligt holder sig orienteret.

Bliv samarbejdspartner eller annoncør

Kunne I være interesseret i at få formidlet jeres artikler, arrangementer eller andet juridisk materiale via jurainfo.dk eller ønsker I at høre mere om hvad Jurainfo ApS kan tilbyde? Så kontakt os for yderligere information.

Skriv til os på kontakt@jurainfo.dk eller ring til partner og kontaktansvarlig Casper Rybjerg Qvist.

Casper Rybjerg Qvist
Partner & Kontaktansvarlig

Tlf. (+45) 61 69 12 13

Jurainfo.dk har månedligt besøg af mere end 20.000 brugere og mere end 11.000 personer abonnerer fast på indhold fra siden.