123 Persondata Arkiv - Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted
15/11/2019

HR og persondata

Få konkret og brugbar vejledning til, hvordan persondataforordningens regler virker og overholdes i en HR-sammenhæng.
13/11/2019

IT- og teknologiforståelse

Få den mest relevante, opdaterede og praktisk anvendelige viden til at overholde de persondataretlige krav.
13/11/2019

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) i praksis

Få den mest relevante, opdaterede og praktisk anvendelige viden til at overholde de persondataretlige krav.
12/11/2019

Tyskland og Østrig sætter barren højt: GDPR-bøder på hhv. 14,5 og 18 millioner euro

Siden maj 2018 har særligt GDPR’s bødeniveau været genstand for stor opmærksomhed. Senest har Østrigs og Berlins tilsynsmyndigheder bidraget med […]
06/11/2019

EU-Kommissionen: Privacy Shield består tredje evaluering

Virksomheder, der er certificeret under Privacy Shield-aftalen, har siden 2016 haft mulighed for at overføre personoplysninger til USA via en […]
07/10/2019

EU-domstolen: Brug af cookies på internetsider kræver aktiv handling hos brugeren

Den 1. oktober 2019 traf EU-Domstolen en præjudiciel afgørelse, hvori det blev fastlagt, at et forudafkrydset felt ikke udgør et […]
07/10/2019

Samtykke og persondata

Der har længe været behov for en præcisering af reglerne for brug af samtykke som grundlag for behandling af personoplysninger, […]
03/10/2019

Ændret praksis ved offentliggørelse af billeder på internettet

Datatilsynet ændrer sin praksis i forhold til offentliggørelse af billeder på internettet uden brug af samtykke. Konkret sker ændringen ved, […]