123 Persondata Arkiv - Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted
21/09/2018

Har du styr på din kryptering af e-mails fra 1. januar 2019?

Datatilsynet har oplyst, at alle arbejdsmails, der indeholder følsomme eller fortrolige personoplysninger, skal krypteres fra 1. januar 2019. Krypteringskravet er […]
17/09/2018

#Metoo lovforslag på vej: Større godtgørelse for seksuel chikane

Beskæftigelsesministeriet har sendt et udkast til et lovforslag om ændring af ligebehandlingsloven i ekstern høring. Lovforslaget vil sætte større fokus […]
11/09/2018

Oplysningspligt ved behandling af personoplysninger

Virksomheder skal ifølge persondataforordningen informere de registrerede om en række ting i forbindelse med behandlingen af deres persondata. Oplysningspligten er […]
04/09/2018

Persondata og personskadesager i praksis

Lær at håndtere og behandle persondata i personskadesager efter databeskyttelsesreglerne.
04/09/2018

Persondata i private virksomheder

Få nyttig viden fra Datatilsynets eksperter, så du kan sikre, at I lever op til de nye regler og håndterer persondata korrekt.
04/09/2018

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) i praksis

Tag skridtet fra formel regelforståelse til praktisk implementering og sikker drift. Undgå samtidig at forstyrre organisationens eller forretningens kerneaktivitet unødvendigt.
04/09/2018

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) i praksis

Tag skridtet fra formel regelforståelse til praktisk implementering og sikker drift. Undgå samtidig at forstyrre organisationens eller forretningens kerneaktivitet unødvendigt.
03/09/2018

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) i praksis

Tag skridtet fra formel regelforståelse til praktisk implementering og sikker drift. Undgå samtidig at forstyrre organisationens eller forretningens kerneaktivitet unødvendigt.