123 Persondata Arkiv - Jurainfo.dk - Juridiske nyheder og arrangementer samlet ét sted
22/03/2019

HR og persondata

Få konkret og brugbar vejledning til, hvordan persondataforordningens regler virker og overholdes i en HR-sammenhæng.
21/03/2019

Arbejdsgiver skal ikke længere have indblik i medarbejderes helbreds­oplysninger

En lovændring har ført til, at arbejdsgivere ikke længere kan få adgang til sygemeldte medarbejderes helbredsoplysninger. I denne nyhed kan […]
18/03/2019

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) i praksis

Tag skridtet fra formel regelforståelse til praktisk implementering og sikker drift. Undgå samtidig at forstyrre organisationens eller forretningens kerneaktivitet unødvendigt.
18/03/2019

Dataetik og nye forretningsmodeller

Brug dataetik i forretningsudviklingen og i din daglige praksis, og bliv bedre til at træffe ansvarlige valg om persondata.
04/03/2019

Brexit og persondata

Storbritannien udtræder af EU den 30. marts 2019 kl. 00.00. I øjeblikket forsøger premierminister Theresa May og det britiske parlament […]
20/02/2019

Ny ISAE 3000-erklæring til kontrol med databehandlere

Datatilsynet har i samarbejde med FSR – danske revisorer udarbejdet en revisorerklæring, som skal bidrage med at lette den dataansvarliges […]
18/02/2019

Overførsel af personoplysninger til UK hvis no-deal Brexit

GDPR stiller særlige krav, når virksomheder og organisationer sender persondata ud af EU. I tilfælde af et no-deal Brexit bliver […]
11/02/2019

Bøder efter de nye databeskyttelsesregler

Det er efterhånden et stykke tid siden, at den nye databeskyttelsesforordning trådte i kraft. Hidtil har det danske Datatilsyn kun […]