Det uvildige søgeværktøj Find juridisk specialist
Søg efter advokater på tværs af advokatbranchen og find en specialist inden for eksempelvis
Specialistgaranti Alle specialister er verificeret af Jurainfo via bl.a. baggrunds- og referencetjek samt fysiske møder med specialisterne.
Fagrelevant efteruddannelse Vi stiller krav om relevant efteruddannelse. Alle specialister er derfor løbende efteruddannet inden for deres relevante fagområde.
Indledende samtale uden beregning Kontakt en specialist gennem Jurainfo og få en indledende og uforpligtende vurdering af din sag - Uden beregning.

Find den rigtige specialist til din problemstilling

”Find Juridisk Specialist” er et uvildigt søgeværktøj, som gør det nemmere at finde frem til juridiske specialister inden for det område, hvor du har brug for råd og vejledning. Søgningen sker på tværs at advokatbranchen og de forskellige advokatfirmaer.

 

Jurainfo samler altså specialisterne ét sted, og du kan søge blandt specialisterne på bl.a. det fagområde, geografi, sprog eller søgeord, som passer på netop din problemstilling.

 

Alle rådgivere er screenet og verificeret

Alle rådgivere optaget i søgeværktøjet er indgående specialister inden for deres fagområde. Dette er sikret via et omfattende verificerings- og screeningsforløb udført af Jurainfo, der bl.a. indeholder baggrundstjek, referencetjek samt møder med specialisterne.

 

Alle rådgivere er endvidere omfattet af de advokatetiske regler, hvorfor du er sikret en uafhængig rådgivning.

 

Såfremt en rådgiver ikke længere lever op til Jurainfos særlige screenings- og verificeringskrav, vil den pågældende rådgiver miste sin verificering og blive fjernet. Læs mere om verificeringskravene her.

 

Indledende drøftelse er gratis

Såfremt du kontakter en specialist via søgeværktøjet ”Find Juridisk Specialist” og anvender kontaktformularen på specialistens profil, vil første indledende drøftelse over telefonen være uden beregning. Her vil du og specialisten i fællesskab afgøre, om specialisten kan hjælpe i den pågældende sag.

 

Efter den indledende drøftelse vil du og specialisten aftale, hvordan I vil fortsætte samt på hvilke vilkår og priser.

 

Uvildighed

Søgeværktøjet tjener udelukkende det formål at gøre det nemmere at finde frem til juridiske specialister og gøre adgangen til juridiske specialister mere transparent. Alle rådgivere betaler et fast kontingent til drift, vedligehold samt den løbende verificering og kontrol af specialisternes kompetencer.

 

Jurainfo modtager således intet henvisningshonorar og har ikke interesse i at henvise til én rådgiver frem for en anden.

 

Hvordan bliver en rådgiver optaget i ”Find Juridisk Specialist”?

En rådgiver, der er specialist inden for et juridisk område, kan ansøge om at blive en del af ”Find Juridisk Specialist”. Såfremt den pågældende rådgiver lever op til Jurainfos særlige screenings- og verificeringskrav, vil rådgiveren efterfølgende blive optaget.

 

Er du rådgiver og har interesse i at blive en del af søgeværktøjet, kan du læse mere her.

 

Sådan sendes og behandles dine oplysninger

Når du anvender kontaktformularen, sendes de indtastede oplysninger, herunder eventuelle personoplysninger, direkte til den pågældende specialist via en krypteret forbindelse.  Specialisten bruger oplysninger til at danne sig et overblik over din henvendelse samt til at kontakte dig efterfølgende.

 

Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores generelle privatlivspolitik.


Start din søgning her

Du kan søge efter en juridisk specialist på flere måder. Du kan enten søge via en fritekstsøgning i søgefeltet nedenfor eller benytte dig af de udvalgte søgekriterier i venstre side af værktøjet.

Ryd
{{ result.name }}
Ingen resultater
Indlæser filtre...
Indlæser advokater...
Vi fandt desværre ingen advokater, som matcher alle dine valgte filtre. De advokater, som matcher flest af dine filtre vises først i listen.
Vi fandt et stort antal advokater ud fra din søgning. Anvend flere søgekriterier for at få mere præcise resultater.
:
Video
Udtalelser
{{ lawyer.name }}
{{ lawyer.position }}
{{ lawyer.city }}
,
-
Matcher ikke:
{{ lawyer.score }}% match
Du har endnu ikke angivet nogle søgekriterier. Derfor vises blot 12 tilfældigt udvalgte specialister. Start søgning her
Alle advokater i databasen er specialister verificeret af Jurainfo og vi viser kun de mest relevante ift. din søgning.
Læs mere om kravene her.

Hvilken advokat skal man vælge?

En advokat er ikke bare en advokat. Jura er en kompleks størrelse, og derfor kan advokater naturligvis ikke være eksperter inden for alle områder. Laver man referencen til sundhedssektoren, så er en læge jo heller ikke bare en læge. Der findes almene praktiserende læger og speciallæger, som har specialistviden inden for et bestemt område.

Det er fuldstændig det samme, der gør sig gældende inden for advokatbranchen. Normalt siger vi, at en advokat ikke kan være ekspert i mere end 1 til 2 fagområder.

Står du over for en juridisk problemstilling, er det derfor vigtigt, at du taler med en specialist inden for det område, hvor du har brug for råd og vejledning. Kun her er du sikret en korrekt og erfaren rådgivning.

Det kan ofte være svært at finde frem til disse specialister, da der traditionelt ikke har eksisteret en oversigt over, hvem der kan hvad.

For at gøre det nemmere at finde frem til specialister inden for de forskellige områder, har jurainfo lavet søgeværktøjet “Find Juridisk Specialist”. Her kan du søge efter specialister inden for de forskellige områder på tværs af advokatbranchen.

Hvad koster en advokat?

Prisen på rådgivning varierer meget. De fleste advokater afregner pr. time, og timeprisen ligger typisk mellem 1.500 – 3.000 DKK. Mange advokater tilbyder i dag også fastprismodeller, hvor prisen på rådgivningen aftales ”up front”. Vi anbefaler normalt, at man spørger ind til pris og forventet timeforbrug. De fleste advokater er meget åbne om, hvor lang tid de forventer at skulle buge på en opgave, og hvad prisen dermed ender med at blive.

Vær opmærksom på at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Det betyder, at dem med stor erfaring og viden inden for et bestemt område ofte koster lidt mere. Du skal dog ikke nødvendigvis lade dig skræmme af høje timepriser. Ofte skal en erfaren advokat med stor specialistviden inden for et område bruge mindre tid på at sætte sig ind i sagen og komme med den rette rådgivning. Det betyder, at det ikke behøver at blive dyrere blot fordi, at timeprisen er højere.

Vi anbefaler altid at benytte en erfaren specialist inden for det pågældende område frem for blot at bruge den samme advokat til alting. Kun ved en specialist inden for området er du sikret en korrekt og erfaren rådgivning. Lidt populært sagt ved du jo ofte først, om ægtepagten eller den kommercielle kontrakt er rigtigt udfærdiget den dag du skal skilles, eller der opstår en konflikt med din leverandør. På det tidspunkt vil du nok hellere have betalt lidt ekstra for, at tingene er i orden frem for blot at have valgt den billigste.

Med andre ord – det kan være dyrt at vælge den billigste advokat på den lange bane.

Det handler om tillid

Juridisk rådgivning er en tillidsopgave. Mange ender derfor ofte med at spørge sit netværk ”om nogen kender en god advokat”. De færreste ved dog rent faktisk, om advokaten, som ”anbefales”, er dygtig inden for det pågældende område og for mange, er det en umuligt at kontrollere det.

Hvordan ved du så, om en advokat er specialist inden for det pågældende område? Det har traditionelt være umuligt at kontrollere, men advokater oplistet funktionen “Find Juridisk Specialist” er alle indgående specialister inden for deres fagområde. Dette er sikret via et omfattende verificerings- og screeningsforløb udført af Jurainfo, der bl.a. indeholder baggrundstjek, referencetjek samt møder med specialisterne.

Ud over de faglige kvalifikationer er personlighed også ofte noget, der har betydning, i forbindelse med valg af rådgiver. Af samme årsag har vi tilknyttet en kort profilvideo til mange af specialisterne. Her vil du altså kunne stifte bekendtskab med advokaten inden den pågældende advokat kontaktes.

Hvilken rolle har Jurainfo?

Jurainfo modtager intet henvisningshonorar og har således ingen interesse i at henvise til en advokat frem for en anden. “Find Juridisk Specialist” er således udelukkende et uvildigt søgeværktøj, som skal gøre det nemmere at finde frem til juridiske specialister på tværs af advokatbranchen. Det betyder også, at advokater, som opfylder screening- og verificeringskravene, kan ansøge om at blive optaget i værktøjet.

Du kan læse mere om screenings- og verificeringskravene her.

Bliv juridisk specialist

Er du rådgiver og interesseret i at blive verificeret som specialist, kan du læse mere her.