Find juridisk specialist
Søg blandt verificerede juridiske specialister og find den rigtige rådgiver

Find den rigtige specialist til din problemstilling

”Find Juridisk Specialist” er et uvildigt værktøj, som gør det nemmere at finde frem til juridiske specialister inden for det område, hvor du har brug for råd og vejledning.

 

Jurainfo samler specialisterne ét sted, og du kan søge blandt specialisterne på bl.a. det fagområde, geografi, sprog eller søgeord, som passer på netop din problemstilling.

 

Alle rådgivere er screenet og verificeret

Alle rådgivere oplistet i funktionen er indgående specialister inden for deres fagområde. Dette er sikret via et omfattende verificerings- og screeningsforløb udført af Jurainfo, der bl.a. indeholder baggrundstjek, referencetjek samt møder med specialisterne.

 

Alle rådgivere er endvidere omfattet af de advokatetiske regler, hvorfor du er sikret en uafhængig rådgivning.

 

Såfremt en rådgiver ikke længere lever op til Jurainfos særlige screenings- og verificeringskrav, vil den pågældende rådgiver miste sin verificering og blive fjernet.

 

Indledende drøftelse er gratis

Såfremt du kontakter en specialist via funktionen ”Find Juridisk Specialist” og anvender kontaktformularen på specialistens profil, vil første indledende drøftelse over telefonen være uden beregning. Her vil du og specialisten i fællesskab afgøre, om specialisten kan hjælpe i den pågældende sag.

 

Efter den indledende drøftelse vil du og specialisten aftale, hvordan I vil fortsætte samt på hvilke vilkår og priser.

 

Uvildighed

Funktionen tjener udelukkende det formål at gøre det nemmere at finde frem til juridiske specialister og gøre adgangen til juridiske specialister mere transparent. Alle rådgivere betaler et fast kontingent til drift, vedligehold samt den løbende verificering og kontrol af specialisternes kompetencer.

 

Jurainfo modtager således intet henvisningshonorar og har ikke interesse i at henvise til én rådgiver frem for en anden.

 

Hvordan bliver en rådgiver optaget i ”Find Juridisk Specialist”?

En rådgiver, der er specialist inden for et juridisk område, kan ansøge om at blive en del af ”Find Juridisk Specialist”. Såfremt den pågældende rådgiver lever op til Jurainfos særlige screenings- og verificeringskrav, vil rådgiveren efterfølgende blive optaget.

 

Er du rådgiver og har interesse i at blive en del af funktionen, kan du kontakte Jurainfo her.

 

Sådan sendes og behandles dine oplysninger

Når du anvender kontaktformularen, sendes de indtastede oplysninger, herunder eventuelle personoplysninger, direkte til den pågældende specialist via en krypteret forbindelse.  Specialisten bruger oplysninger til at danne sig et overblik over din henvendelse samt til at kontakte dig efterfølgende.

 

Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores generelle privatlivspolitik.


Indlæser filtre...
Søg specialist inden for:
{{ result.name }}
Ingen resultater

 
Indlæser advokater...
Vi fandt desværre ingen advokater, som matcher alle dine valgte filtre. De advokater, som matcher flest af dine filtre vises først i listen.
:
Vælg filtre for at forbedre din søgning
{{ lawyerMatchCount }} advokat matcher din søgning {{ lawyerMatchCount }} advokater matcher din søgning
{{ lawyer.name }}
{{ lawyer.position }}
{{ lawyer.city }}
,
-
Video
Udtalelser
{{ lawyer.score }}% match