Et juridisk marked i forandring betyder ny funktion hos Jurainfo

Her i starten 2020 ser vi tilbage på et godt 2019, hvor et rekordstort antal besøgende lagde vejen forbi jurainfo.dk og vi gik i luften med vores nye søgefunktion ”Find Juridisk Specialist“.

I 2019 havde vi fornøjelsen af at hjælpe et rekordstort antal virksomheder med at tilegne sig juridisk viden og sætte virksomheder i forbindelse med de rigtige juridiske rådgivere. Dette bekræfter os i, at Jurainfos services skaber værdi for brugerne, og at vores mission – at gøre juridisk viden mere tilgængelig – er efterspurgt.


Ny funktion i et marked i forandring

Markedet for juridisk rådgivning, som vi kender det, er i markant forandring. Hos Jurainfo følger vi med fra første række, og ser en tendens til, at virksomheder er blevet mere selektive i deres valg af rådgiver. Virksomhederne benytter sig i stigende grad af flere forskellige specialiserede rådgivere frem for blot at benytte ét og samme advokatfirma til alting.

For at gøre søgeprocessen efter specialister nemmere og mere transparent lancerede vi i 2019 en ny søgefunktion, som gør det nemmere for virksomheder at blive sat i forbindelse med juridiske specialister inden for de forskellige fagområder. Søgefunktionen er uvildig og vil løbende blive udvidet med specialister inden for de forskellige områder.

Efter et 2019, hvor vi endnu engang så en fremgang i antallet af brugere, ser vi frem til et nyt år, hvor vi fortsat vil arbejde for at gøre juridisk viden mere tilgængelig.

Vil du ikke gå glip af vigtig juridisk viden? Tilmeld dig vores nyhedsmail her 

 

Læs flere nyheder her

 

Gå ikke glip af vigtig juridisk viden - Tilmeld dig vores nyhedsservice her