Torben Bagge


Din forespørgsel afsendes ...
Torben Bagge
Advokat & Partner
TVC Advokatfirma
Frederiksberg
Kontakt Torben gennem Jurainfo.dk og få indledende drøftelse uden beregning
Verificeret af Jurainfo
Torben er med mere end 20 års erfaring en af Danmarks førende specialister inden for skatte-, moms- og afgiftsret. Han har af flere omgange været anvendt som uvildigt specialist af diverse medier. Læs mere om Torbens baggrund og erfaring nedenfor.
Baggrund

Torben Bagge bistår virksomheder, privatpersoner og professionelle rådgivere med førelsen af skatte-, moms- og afgiftssager i det administrative klagesystem og ved domstolene. Herudover har Torben bred erfaring med rådgivning vedrørende en lang række skatte- og afgiftsmæssige problemstillinger.


Erfaring

Skatte-, moms- og afgiftsret
Torben har igennem en lang årrække specialiseret sig inden for skatte-, moms- og afgiftsret og bistår med enhver form for skatte- og afgiftsrådgivning. Torben er leder af TVC Advokatfirmas skatteafdeling, der er blandt de største i landet. Afdelingen fører løbende mere end 1.500 skatte- og afgiftssager i det administrative klagesystem og ved domstolene.

Skatteekspert i medierne
Torben er hyppigt anvendt som skatteekspert i medierne. Han har bl.a. været indhentet som ekspert i flere udsendelser om skattesager bragt hos DR.


CV

Advokat & Partner – TVC Advokatfirma (2001 – )
I 2001 blev Torben partner i TVC Advokatfirma, og siden 2008 har han været leder af skatteafdelingen, som siden da har haft en betydelig vækst, således at afdelingen i dag løbende fører mere end 1.500 skatte- og afgiftsager i det administrative klagesystem og ved domstolene.

Advokat – TVC Advokatfirma (1998 – 2001)
Torben blev ansat hos TVC Advokatfirma i 1992 og uddannet advokat i 1998.


Undervisning

Torben er tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i skatteret og offentlig ret, ligesom han er fast underviser på Masteruddannelsen i SKAT.


Udgivelser

Torben er forfatter til en lang række artikler inden for skatteret, primært offentliggjort i TfS og Revision & Regnskab.


Tillidshverv

Torben er medlem af bestyrelsen for Danmarks Skatteadvokater.


Møderet

Torben har møderet for både Byretten, Landsretten og Højesteret.


Sprog

Dansk og engelsk

Læs mere
Seneste indlæg skrevet af Torben Bagge