Søren Narv Pedersen


Din forespørgsel afsendes ...
Søren Narv Pedersen
Advokat & Partner
Bird & Bird
København Ø
Kontakt Søren gennem Jurainfo.dk og få indledende drøftelse uden beregning
Verificeret af Jurainfo
Søren har mere end 20 års erfaring indenfor arbejds- og ansættelsesret, herunder førelse af retssager og voldgiftssager inden for området. Læs mere om Sørens baggrund og erfaring nedenfor.
Baggrund

Søren er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1995 og har mere end 20 års erfaring indenfor arbejds- og ansættelsesret, retssager og voldgiftssager, forretningshemmeligheder, selskabsret og M&A.


Erfaring

Søren er partner i det internationale advokatfirma Bird & Bird og ansvarlig for ansættelsesretsteamet i Danmark. Han har været en del af Bird & Bird siden 2013 og har forinden arbejdet hos Elmann advokatfirma, hvor han var ansvarlig for afdelingen for ansættelsesret.


Ansættelsesret

Søren rådgiver arbejdsgivere indenfor alle aspekter af ansættelsesret, herunder udarbejdelse og forhandling af ansættelseskontrakter og fratrædelsesaftaler, forhandlinger om kollektive overenskomster og rådgivning om opsigelser, lige- og forskelsbehandling, restriktive overenskomster, incitamentsprogrammer og beskyttelse af forretningshemmeligheder. Hans rådgivning omfatter både nationale og internationale klienter.


Ansættelsesretlig ledelsesansvar

Søren har ligeledes omfattende erfaring i komplekse kommercielle retssager med specielt fokus på ledelsesansvar og ansættelsesretlige spørgsmål. I 2018 blev jeg ligeledes certificeret som voldgiftsdommer.


Førelse af retssager

I årenes løb har Søren procederet næsten 300 sager, herunder mere end 50 sager for Landsretterne, ligesom han har haft møderet for Højesteret siden 2006. I 2007 var Søren konstitueret landsdommer.

 

CV

Advokat og Partner – Bird & Bird (2013 – )

Advokat og Partner – Elmann Advokatpartnerselskab (2012 – 2013)

Advokat og Partner – Abel & Skovgård Larsen (2009 – 2012)

Advokat – DAHL Advokatfirma (2008 – 2009)

Advokat – Schebye Jacobsen Law Firm (2003 – 2008)


Undervisning

Søren har undervist i jura på Københavns Universitet fra 1998 til 2006 og har ligeledes været tilknyttet som ekstern lektor fra 2005 til 2006. Han bliver regelmæssigt bedt om at være foredrags- og kursusholder, og HR-teamet i Danmark afholder også kvartalsmæssige seminarer om HR-relaterede emner.


Møderet

Søren har møderet for Byretten, Landsretten og Højesteret.


Sprog

Dansk og Engelsk

Læs mere
Tidligere opgaver og referencer

Søren rådgiver virksomheder i alle størrelser indenfor alle aspekter af ansættelsesret.

Sørens rådgivning omfatter blandt andet:

  • Udarbejdelse og forhandling af ansættelseskontrakter og fratrædelsesaftaler
  • Forhandlinger om kollektive overenskomster og rådgivning om opsigelser
  • Lige- og forskelsbehandling
  • Restriktive overenskomster
  • Incitamentsprogrammer
  • Beskyttelse af forretningshemmeligheder.

De seneste år har Sørens blandt andet repræsenteret tech-virksomheder og revisionsfirmaer i eksempelvis bortvisningssager, ligesom han har repræsenteret adskellige virksomheder med overenskomstforhandlinger

Læs mere